Ansiktsbehandlingar

Med stort engagemang och kunskap kommer vi att anpassa alla behandlingar efter just din hud för bästa resultat. Tillsammans med dina önskemål och våra kunskaper kommer vi att lägga upp en gemensam plan för att nå bästa hudhälsa. Att hitta rätt typ av behandling för just dig ska vara lätt och därför har vi försökt att göra det så enkelt som möjligt i vår meny.

Boka tid

Det är oss ni möter när ni bokar in eran hudvårdsbehandling hos oss.
Vi brinner för resultatinriktad hudvård, Vi har hög kompetens & lång erfarenhet. Vi är självklart auktoriserade hudterapeuter och medlemmar i SHR.

Exuviance Klassisk 60 min

En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling. I denna behandling arbetar vi med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Vi skräddarsyr behandlingen helt efter vad din hud behöver.
I denna behandling så ingår: Rengöring, djuprengöring, peeling med AHA syror, portömning, ansiktsmask och avslutande produkter.

Pris 850kr

Exuviance Klassisk 75 min

En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar vi med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Vi skräddarsyr behandlingen helt efter vad din hud behöver.
I denna behandling så ingår: Rengöring, djuprengöring, peeling med AHA syror, portömning, stimulerande ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande produkter.

Pris 1095kr

Esse probiotisk ansiktsbehandling

En klassisk ansiktsbehandling med probiotika för att bekämpa åldersprocesser och känslighet i huden och återskapa en fungerande hudbarriär. Behandlingen skräddarsys helt efter vad din hud behöver. Ekologiska, veganmärkta produkter med levande probiotika.
I denna behandling ingår: Rengöring, peeling, portömning, ansiktsmask samt avslutande produkter.

Ca 60 min, 950kr

Esse probiotisk ansiktsbehandling med ampull

En klassisk ansiktsbehandling med probiotika för att bekämpa åldersprocesser och känslighet i huden och återskapa en fungerande hudbarriär. Behandlingen skräddarsys helt efter vad din hud behöver. Ekologiska, veganmärkta produkter med levande probiotika.
I denna behandling ingår: Rengöring, peeling, portömning, stimulerande ansiktsmassage, ansiktsmask, specialanpassad ampull som är proppade med probiotika och prebiotika samt avslutande produkter.

ca 75 min, 1095kr

Radiance Peel

Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retinolpeeling för professionell användning på klinik. Den avancerade sammansättningen av Retinol och patenterad Citrafill exfolierar, förbättrar hudens struktur, klarhet, spänst och hudton.

Retinolpeelingen passar alla hudtyper som är behov av förnyelse och har minimalt med återhämntningstid.
I behandlingen ingår rengöring, ansiktsmassage, ansiktsmask samt radiance Peel.

30 min,1495kr

AHA behandling 40 min

Rengöring, AHA-peeling samt avslutande guldmask

590kr, Kurpris 6 ggr 2995kr

Signaturbehandling

En lyxig behandling som inleds med ryggmassage, följt av ansiktsrengöring, hudanalys, djuprengöring, peeling med AHA syror, porrengöring, färgning av fransar och bryn, ansiktsmassage samt avslutande produkter.

2 timmar, 1895kr

Ansiktsmassage

För dig som vill ha en stimulerande ansiktsmassage.

Vi börjar med att rengöra huden och sedan gör vi en stimulerande och avslappnande ansiktsmassage.

30 min, 550kr

Quickfix 40 min

Lättare rengöring, Peeling, färgning & formning av bryn.

40 min, 590kr