Friskvård

Du glömmer väl inte bort att utnyttja ditt friskvårdsbidrag? Dessa behandlingar är godkända från Skatteverket att utnyttja med sitt friskvårdsbidrag. Vi samarbetar med Epassi & wellnet.

Friskvårdsbehandling : En härlig friskvårdsbehandling där vi gör en lättare rengöring följt av en lång massage på ansikte,dekolltage & axlar. Avslutningsvis får du slappna av i en ansiktsmask. 45 min 700kr

AHA peeling samt portömning:
Vill du lägga till AHA behandling samt portömning i din friskvårdsbehandling så kostar det 300kr extra. Det betalas utöver din friskvårdspeng då Skatteverket inte godkänner ”skönhet” som friskvård.

Ansiktsmassage:
För dig som vill ha en stimulerande ansiktsmassage. Vi börjar med att rengöra huden och sedan gör vi en stimulerande och avslappnande ansiktsmassage
30 min, 550kr

Aroma spa massage:
En härlig avkopplande och avstressande helkroppsmassage med ekologisk, handgjord massageolja. Oljan innehåller lavendel och rosmarin som ökar blodcirkulationen. Den motverkar hudens åldrande och huden blir mjuk och len. En avstressande behandling för dig som behöver komma ner i varv.
60 min 890kr

Nannic NBE 1000
NBE 1000 är en skön och avkopplande behandling med synliga resultat redan efter första behandlingen. Behandlingarna upplevs som ljuvlig energigivande massage där vi slussar in specialanpassade produkter i huden som ger snabba och hållbara resultat, utan biverkningar. NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system med radiofrekvens som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna.
60 min 1250kr

Boka tid